Диета с ориз, пилешко и ябълки

dieta-oriz

Диетата с ориз, пилешко и ябълки позволява бързо сваляне на килограми. Тя е с продължителност 9 дни и позволява за това време да се свалят между 5 и 7 кг.

Как се прави диетата?

Менюто се състои в това да се консумират в три последователни дни всяка едно от тези храни. През първите три дни се яде ориз. Може да е бяла или пълнозърнест, също да се приготвя по различни начини, да се овкусява. Трябва да се разпределя на равномерни порции през деня.

Следващите три дни се яде само пилешко месо. Отново, можем да използваме различни начини за приготвянето му. Да го овкусяваме с подправки.

Последните три дни се консумират ябълки.

Трябва да се пие много вода.

Няма ограничения в количеството на приеманата храна, но не трябва и да е безразборно. Старайте се да имате 3 основни хранения и 1 или 2 междинни закуски. Порцията на всяко хранене също трябва да е в рамките на разумното, а и все пак да не забравяме, че искаме да отслабнем. Ако огладнеете извън определените хранения, хапнете още малко от продукта за деня.

След като минат 9- те дни на диетата, трябва да се започне балансирано хранене. Режимът може да се повтори след дълъг период от време, за да имаме достатъчно време да възстановим хранителни баланс в тялото.

Както при повечето бързи диети, трябва да се внимава с йо- йо ефекта. Освен балансирано хранене, трябва да включим и повече движение или спорт, за да запазим свалените килограми. Този тип диети не решават трайно проблемите с по- голямо наднормено тегло.

По време на диетата не се препоръчва правенето на упражнения и спорта, тъй като се приемат по- малко калории.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване