7- дневен план за топене на тлъстините по корема

korem-otslabvane

Колко пъти ви се е случвало да ви се наложи да облечете рокля за някакво събитие, но да не ви стои хубаво, заради паласките и тлъстинките по корема?

Това повече няма да се случва. Предлагаме ви 7- дневен план, с които ще изглеждате в роклята си така, както винаги сте искали.

7 Фибри + вода. Трябва да включите храни, богати на фибри, като зеленолистни зеленчуци, броколи, ябълка, нахут… Добавете и 2 лъжички ленено семе. Не забравяйте за пиете много вода.

6 Елиминирайте токсините. Сигурно ще ви е доста трудно, но все пак е за кратко. Елиминирайте шоколада, кафето и черния чай. Избягвайте консумацията на захар или рафинирани храни. Включвайте само натурални храни. Ограничете употребата на сол.

koja-otpusnata

5 Без млечни продукти. През тази седмица не консумирайте млечни продукти. Лактозата трудно се храносмила, а предизвиква също газове и подуване. Алтернативата е растителното мляко.

4 Без глутен. Това е най- лошият враг за стомаха ни. Тялото трудно го храносмила и причинява подуване на червата.

3 Включете термогенни храни. Можете да използвате канела или джинджифил. И двете подправки ускоряват изгарянето на мазнините и придават вкус на храната.

2 Без червено месо. Животинският протеин трудно се храносмила. От месото включете в менюто си през тази седмица пилешко и риба.

1 Пийте зелен чай. Елиминира токсините и излишните течности. Пийте по 2-3 чаши на ден.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване