Три диети за отслабване с лимон

лимонИзлишните килограми, които сме натрупали,  винаги ни карат да изглеждаме не особено добре  и понижават самочувствието ни. Най – големият  шок е през лятото, когато трябва да се съблечем по къси панталонки или бански и всичко излиза наяве. Точно за това всички се опитват да намерят начин да отслабнат по – набързо. А кой продукт ще се справи с това по – добре от лимоните?!

Те са плод, чрез който ще отслабнем и то за много малко време. Ще намалим сантиметрите както около корема, така и в ханша. Голяма част от холивудските звезди спазват този режим, чието меню включва главно лимонов сок. Съществуват няколко диети с този плод.

Първата не прави никакви промени в обичайното ви меню, но не трябва да забравяте да пиете често лимонов сок междудиета храненията.

Втората диета прави някои леки ограничения в храните. Продължителността и е една седмица и също се основава на редовен прием на лимонов сок. Няма списък на забранени храни, но трябва да забравите за продуктите, съдържащи въглехидрати, захарта, сладкишите.

Третата диета е най – строга и преди да я започнете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се посъветвате с медицинско лице. Тя позволява да се консумира единствено лимонов сок и вода.

Диетолозите смятат, че втората диета за отслабване е най – добра. Там хем не се консумират висококалорични продукти, хем тялото си набавя необходимите хранителни вещества от полезните храни, които са разрешени. Ако спазвате тази диета само за една седмица ще отслабнете с няколко килограма.

Отслабване с лимонена диета. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване