Как да се храним правилно, докато сме на почивка

Как да поддържаме свалените килограми, докато сме на почивка? Този въпрос навярно си създават много хора, които са спазвали диета, за да покажат хубаво тяло на плажа. Докато си почиваме обаче, има голяма опасност да се отпуснем и да започнем да ядем, каквото ни падне. Ето някои идеи, които да ни помогнат и на морето да се храним правилно.

По време на почивката се движим повече, отколкото в ежедневието си – постоянно се разхождаме, плуваме в морето или играем на плажа. Това означава, че харчим повече калории, отколкото нормално. Навярно по- често ще се чувствате гладни, но трябва да запазите самообладание и да не нарушавате хранителните си навици. Старайте се да не ядете пържени, мазни, тестени храни, които, освен това, ще ви карат да се чувствате уморени. Консумирайте повече плодове и зеленчуци, за да сте в тонус и да не се дехидратирате.dieta54

Сутрин не тичайте до най- близката баничарница, а бъдете подготвени с пакет овесени ядки и кисело мляко. Бързо може да си направите закуската и да излезете. Може да добавите и плод.

Скоро след като отидете на плажа, сигурно ще огладнеете. Носете си плодове.

Като дойде време за обяд или вечеря, във всеки ресторант може да поискате пилешко, риба и салата. На вечеря не си поръчвайте ориз или картофи, както и хляб. Ако няма да се храните в заведение, може да си купите от супермаркета обезмаслена извара или рибна консерва, пълнозърнест хляб, зеленчуци за салата.

Носете си винаги и сурови ядки, ако огладнеете много между обяда и вечерята.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване