Как да свалим 3 кг преди Коледа

коледаВсяка жена желае да бъде блестяща на празниците и да смае приятели и роднини с красивата си фигура. Чрез нашите съвети ще успеете да отслабнете с до 3 кг за Коледа.

Коледа вече наближава и вече ясно си представяте с колко килограма ще напълнеете заради празничните лакомства. Но все още има време да го избегнете. Започнете диета за отслабване и свалете 3 кг, за да не се притеснявате колко ще качите на Коледа.

Разбира се, и в нашата диета за отслабване ще наблегнем на плодовете и зеленчуците, тъй като чудодейните диети крият своите рискове. Добре е да белите плодовете, за да не се подуете. Хубав вариант е и да ги печете. Готови са, когато омекнат. Дори и печени, плодовете запазват хранителните си качества.

Не яжте плодове на основните хранения, тъй като захарта е най- добре да се приема отделно. Според диетолозите, якоколеда1 плодовете се ядат след хранене, увеличават захарта си, която тъй като бързо се абсорбира, се превръща бързо в мазнина, заради инсулина. Но ако ядете плодовете преди хранене, те ще ви заситят и ще намалят апетита ви.

Зехтинът трябва да бъде ограничен до 2 лъжици дневно за овкусяване.

Трябва да премахнете солта от храненето и да я заместите с друга подправка. Тя съдържа много минерали и помага за задържането на течности, което ви подува. Подправки като лимона, черния пипер и магданоза ще придадат на ястието ви неповторим вкус и изобщо няма да се сещате за солта. Също така, пийте между 1,5 и 2 литра вода на ден.

Ако искате празничната рокля да ви стои чудесно, заложете на плодовете и зеленчуците, намалете мазнините и премахнете солта.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване