Каква трябва да е идеалната храна за отслабване

храна5 СЪВЕТА ЗА ДИЕТИЧНА ХРАНА

Въпреки че диетата е основна за отслабването, това което ядете всеки ден, е финалния етап на режима, и представлява общия брой калории, които приемате. Затова ви предлагаме да разберете каква трябва да е идеалната храна за диетата ви и как да я приготвяте.

Борбата срещу затлъстяването е световен проблем, затова лекарските асоциации се опитват да научат хората как да готвят здравословно, за да отслабнат.

5 СЪВЕТА ЗА ДИЕТИЧНИ ЯСТИЯ

1. Освен да избирате диетични продукти, взимайте и пресни сезонни храни – плодове и зеленчуци. Трябва да ядете по две порции зеленчуци и 3 плода на ден, според съветите на здравните организации.

2. Що се отнася до месото, съветът е да ядете поне 4 пъти в седмицата ястия с риба.

3. Намалете консумацията на червено месо и пилешко, особено ако съдържат много мазнини.

4. Увеличете яденето на бобови култури – 2-3 пъти в седмицата.храна1

5. Може да ядете между 4 и 6 яйца в седмицата.

По този начин ще поддържате балансирана диета, с ниско съдържание на калории. Тези съвети трябва да се съчетаят с пиенето на повече вода и правенето на физически упражнения.

Според изследвания, една от причините за бума на затлъстяването, е увеличаването на порциите и висококалоричния избор на храна. Обикновено, или се ядат малки порции храна, която пък е богата на калории. Или се яде нискокалорична храна, обаче в големи количества.

За съжаление, затлъстяването е болест, която в световен мащаб се разпространява много бързо и има фатални последици върху здравето.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване