Диета с риба

ribaРибата винаги е била смятана за полезен диетичен продукт. Има тонове литература потвърждаваща този факт. Затова и има много диети на базата на морските дарове. Рибната диета е предвидена за „пазене“ в продължение на десет дни с по пет пъти хранене на ден. Така, човек няма да усети глад и да изтезава себе си.

Полезен съвет: всяка сутрин преди да ядете пийте чаша вода, а когато си лягате чай. Това ще ви помогне да увеличите ефекта от диетата.

Менюто на рибната диета е следното:
Първа закуска: две чаши зелен чай, две сварени яйца, които могат да се редуват с кисело мляко, таблетка на аскорбинова киселина или плодове по ваш избор.

Втора закуска: чаша вода, за да започне храносмилането е добре да се започне да се яде малко парче риба, тогава рибата може да се редува с варени зеленчуци, хапнете пресни плодове и зеленчуци.

Обяд: половин литър вода, 250 грама риба или морски дарове в различни форми (печени, варени или печени във фолио или хартия за готвене) най-важно, без мазнини. За гарнитура, може да поднесете зеленчуци като салата от чушки, краставици, броколи, зелен фасул и брюкселско зеле. Зеленчуци се приготвят като ги  сварите и облеете с прясно масло или ниско маслено кисело мляко, добавете салата и подправете с подправки и сол на вкус, сирене или кисело мляко, което повече ви допада – ваше решение. След обяд в продължение на два часа, да не се пие никаква течност или вода.

938652fСледобедна закуска: една чаша вода и една ябълка. Цял ден да се консумира най-малко два литра прясна вода, без газирана вода или газирани напитки.

Вечеря: малко по-различна от обяда, има твърде много разнообразни комбинации от зеленчуци, риба и морски дарове, можете да променяте или да се завърти тяхната подготовка. По този начин си въобразявате си, че храната е по-различна. Подправките и ароматите ще дадат пикантен вкус и аромат на рибната ви диета.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване