Диета с грейпфрут и яйца за ударно отслабване

грейпфрутТази диета е много популярна, тъй като чрез нея може да се отслабне само за няколко дни. Само за пет дни може да свалите десет килограма.

Диетата е хубава, защото грейпфрутът изгаря мазнините – той съдържа хранителни вещества, които се борят с мазнините, и ги отстраняват от тялото. Яйцата пък са богати на протеин, и когато ги комбинирате с грейпфрута отслабвате много по – бързо.

Тъй като диетата е много строга и затова не е подходяща за хора със здравословни проблеми.
Принадлежи към диетите с нисък прием на мазнини. Много хора, които са опитвали този вид диети знаят, че може да се постигнат много добри резултати за много малко време, но съществува риск от загуба на мускулна маса вместо на мазнини. След това е много трудно да възстановите мускулите си, най – вече ако сте над двадесет и пет години.

Точно затова някои диети вместо да са полезни увеличават шанса не само да възвърнете свалените килограми, но дори и да качите още няколко отгоре, объркват метаболизма и правят отслабването – мисия невъзможна.

Диетата, основаваща се на яйца и грейпфрут е много проста: грейпфрута изгаря мазнините, а яйчните белтъци помагат да неяйца изгубите мускулната си маса.

Можете да я прилагате седем дни, но желателно е да не я спазвате повече от три. Така няма да ощетите от нищо организма си, дори напротив – ще ви се отрази добре.

На ден яжте по пет грейпфрута, и 6, 7 белтъка. Броя на храненията трябва да е около десет – разделете количеството храна на колкото порции желаете.

Пийте много вода и спортувайте.

Но как да разберете подходяща ли е диетата за вас?

Въпреки, че диетата е много ефективна, съществуват и немалко критики към нея.
Една от тях е, че  е бедна на калории, което никак не е здравословно и ако се прилага често може да доведе до отрицателни резултати.
Също така много от специалистите свързват редовния прием на грейпфрут с някои сърдечни заболявания, както и рака на гърдата.

Изводът  е, че диетата е подходяща за тези, които са свикнали да се хранят здравословно и не трябва да свалят много килограми, а просто да се възстановят след празниците или почивката и да усъвършенстват тялото си.

Как да спазваме диетата с грейпфрут. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване