Признаци, че диетата ви е ефективна

От известно време сте на диета и тренирате редовно. Целта е да отслабнете. Как да разберем, че има резултати от усилията ни? Ето по кои признаци да познаете, че диетата ви за отслабване е здравословна и подходяща.

efektivna-dieta

Имате повече енергия.
Когато ядем нездравословни храни, ядем много или малко, организмът ни усеща липса на енергия. Ако обаче се храним правилно, се чувстваме енергични, мотивирани и имаме желание да се движим повече.

Ходите по нужда
Ако диетата ви е здравословна, ходите редовно по нужда в тоалетната. Нямате запек и пр проблеми. Цветът на урината е светъл, което означава, че сте правилно хидратирани и пиете достатъчно вода.

Дрехите ви стават
Един от сигурните признаци, че диетата за отслабване ви действа, е че отново влизате в дрехите си.

Свалили сте сантиметри
Фактът, че дрехи, които не сте можели да облечете, а сега ви става, означава, че сте намалили талията си. Когато отслабваме, сваляме и сантиметри от коремната област.

Чувстваш се по- добре
Когато сте с наднормено тегло или затлъстяване, често изпитвате болка. Когато отслабнете обаче, чувстватеdieta-efekt облекчение – най- вече в коленете и гърба. Освен това, спите по- добре през нощта.

Всички те коментират
„Колко си отслабнал/а!“, това е редовният коментар, който чувате от известно време. Понякога не си даваме сметка, че сме отслабнали, докато някоя приятелка не го потвърди.

Тонизирано тяло
Ако тренирате, колкото е необходимо, това ще се отрази на начина, по който изглежда тялото ви – по- малко мазнини по корема, по- силни и стегнати мускули.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване