Подлагате се на диета за отслабване? Ето няколко безценни съвета:

Да започнем диета за отслабване е чудесна идея, но не е достатъчно само да ни хрумне. Ако не сме подготвени със съвети и насоки, или няма да получим желание резултат, или няма да ни достигне волята, за да го изчакаме.

dieti-yo-yo-efekt

1. Правете диетата бавно и постоянно. Можете да поддържате ритъм на отслабване от 1 килограм на седмица. За целта, трябва да създадете дефицит между 500 и 1000 калории на ден. Може да го постигнете чрез комбинация от диета или като увеличите физическата активност.

2. Правете аеробни упражнения. Аеробните упражнения за топене на мазнини увеличават издръжливостта, правят по- силни белите дробове и сърцето. Това е една от най- добрите тренировки за здравословно отслабване.

3. Тонизирайте мускулатурата и увеличете мускулната маса. Тренировката за сила увеличава обема ма мускулите на тялото и намалява мазнините. Ако имате повече мускули, ще изгорите повече мазнини (тялото изгаря 3 пъти повече калории, за да поддържа мускулите)

stegnato-tyalo

4. Ограничете приема на наситени мазнини. Те са много калорични и нямат почти никаква хранителна стойност. Водят до поява на заболявания на артериите. Избягвайте тестени храни, сладко, газирано и др.

5. Закусвайте всяка сутрин и не пропускайте хранене. 80% от хората, които успяват успешно да отслабнат, закусват всеки ден и се хранят по пет пъти дневно.

6. Яжте плодове и зеленчуци. Съдържат полезни витамини и минерали, а не са калорични.

7. Гледайте по- малко телевизия. Дейностите, включващи заседяване, пречат на отслабването. Ефикасен начин за отслабване е да заместите един час пред телевизията с един час физическа дейност.

8. Наспивайте се добре. Обратно на това, което мислят хората, са ни необходими 7-8 часа сън, за да изгорим калориите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване