Плодовите шейкове в диетата за отслабване

sheik-za-otslabvane

Независимо дали искате да отслабнете, да се пречистите или да увеличите мускулната си маса, плодовите шейкове са чудесно решение. Важното е да избягваме продуктите, които ги правят калорични и да ги приготвя от храни, подходящи за отслабване. Така можем да се възползваме от витамините, минералите, антиоксидантите, фибрите и протеините.

ОТСЛАБВАНЕ

Плодовите шейкове се приготвят за отрицателно време и съдържат много съставки, които помагат за отслабването. Комбинацията от протеини, въглехидрати и полезни мазнини ни поддържа сити и заредени с енергия, така че да не ни се дояде нещо сладко. Ключът е да се използват натурални съставки: обезмасленото кисело мляко без добавена захар и плодове. Може да добавите съставки за повече фибри и подобряване на храносмилането, напримел ленено семе или алое вера. Може да добавяте и някои зеленчуци, като спанак, например.

sheik-trenirovka

ПРЕЧИСТВАНЕ

Плодовите шейкове са много добра алтернатива на строгите диети за пречистване. Освен това, съдържат много фибра. Високото съдържание на антиоксиданти и полезни вещества помагат за възстановяването на шейковете и храносмилателната система, тъй като елиминира натрупаните токсините. Освен това, шейковете помагат да се справим с редица вредни хранителни навици. Например, може да заместите сутрешната закуска с шейк.

УВЕЛИЧАВАНЕ НА МУСКУЛНАТА МАСА

Протеините са много важни за развиването на мускулите. Шейковете са ефикасен начин да увеличаване приема на протеини. Освен суроватка, може да използвате кисело мляко, ягоди, прясно мляко, 100% натурален сок. За да приготвите вкусен шейк с високо съдържание на протеини, комбинирайте: 2 с.л. протеинова суроватка, 250 грама ягоди, 200 грама банан, 1 чаша обезмаслено прясно мляко, 1 чаша вода, 3 кубчета лед.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване