Отслабване с морска сол и лимон

диета за отслабване с лимон и морска сол

диета за отслабване с лимон и морска сол

Популярната диета за отслабване с лимон и морска сол е много строга и помага за светкавично намаляване на килограмите за период от около седмица. В същото време тя може да бъде и опасна за здравето до известна степен, поради което не се препоръчва нейната продължителност да надвишава 10 дни.

Подходяща е най – вече за хора, които много бързо трябва да изчистят организма си от токсини, или за такива, които искат да отслабнат скорострелно. Тази диета придоби особена популярност благодарение на поп – певицата Бионсе, която с нейна помощ смъкна 20 килограма за две седмици, заради ролята си в кинопродукцията „Dreamgirls”.

Как действа диетата за отслабване с лимон и морска сол

Тази диета е създадена от природният лечител Стенли Бъроу с идеята да помага за бързо изчистване на токсините от тялото. В допълнение към тази основна задача се прибавя и силният ефект на отслабване, който може да ви избави от неприятна ситуация. В основата ѝ стои пълното премахване на твърди храни, което води до намаляване на дневния калориен прием.

За и против

Както всичко останало на този свят, този специален хранителен режим има своите плюсове и минуси. Основното предимство е, че може да се свалят до 2 килограма на ден от излишното тегло. Също така след спазване на тази диета не се наблюдават здравословни проблеми, а дори напротив – тя помага на тялото да се регенерира. Недостатъците са, че пиенето на сместта от лимон и морска сол трябва да става в близост до тоалетната, тъй като обичайно предизвиква силни стомашни вълнения. Освен това, ако се използва прекалено дълго, може да доведе до странични ефекти като временна умора и световъртеж.

Внимание! Не е подходяща за бременни и болни!

Въпреки че не е известно да дава някакви дългосрочни последствия върху здравословното състояние, лекарите не препоръчват този хранителен режим за бременни жени, хора с ниско кръвно, болни от рак и деца.

Начин на приложение

Лесно е да се следват процедурите на диета с лимон и морска сол. Просто смесете 12 супени лъжици лимонов сок, 12 супени лъжици кленов сироп и половин чаена лъжичка лютив червен пипер в 2 литра вода. Всеки път когато се почувствате гладни пийте от тази течност. Другата част от диетата е да разтворите 1 супена лъжица морска сол в 2 литра вода и да изпиете разтвора до края на деня. Също така можете да пиете чиста вода колкото искате.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване