Основи на успешната диета за отслабване

otslabvane-programirane

Здравословното отслабване не се нуждае от някакви хитри ходове. За да сваляте килограмите си интелигентно, ви предлагаме най- важните принципи на успешната диета, според водещи експерти по хранене:

1.  Хранете се по пет пъти дневно. Много хора забравят за малката закуска между сутринта и обяда, както и за следобедната закуска. Не е задължително да са големи, един плод е напълно достатъчен. Ако структурирате диетата си за отслабване според тези пет хранения, няма да ви се дояжда по никое време и да приемате излишни калории. Не е препоръчително да пропускате някое от петте хранения, както и да променяте времето, по което ги приемате.

2. Измервайте порциите на храната. Не че трябва да ги теглите, но трябва да знаете порцията си. Когато сме на диета, се приема определено количество храна. Може да измерите храната в началото на диетата, докато свикнете. Трябва да спазвате определените количества за прием.

dieta-trenirovka

3.  Измервайте мазнините. Те са полезни за тялото ни и не бива да ги изключваме. Но са много калорични. Препоръчително е да не готвите с мазнина, а да я използвате само за овкусяване.

4. Без гладуване и контрол на стреса. Диетата за отслабване включва обилен прием на плодове и зеленчуци. Ако сте гладни, можете да ядете повече от тях. Ще се чувствате сити и ще ставате по- здрави.

5. Научете се да поддържате свалените килограми. Успешното отслабване е това, което поддържате във времето.

6. Топене на телесни мазнини. Не винаги, когато се отслабва, се топят мастните запаси, но ако в диетата ви са включени пълнозърнести въглехидрати, ще намалите телесните мазнини.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване