Най- подходящите напитки за диетата ви за отслабване

chai

Чайовете са най- подходящите напитки за отслабване. Помагат на храносмилането, ускоряват метаболизма, помагат срещу подуване и намаляват апетита.

Ето как чаят може да ви помогне в диетата за отслабване и защо си струва да усвоите този здравословен навик:

Подуване: Това е една от сериозните пречки по време на диета: все така не можете да си закопчаете панталона и не сте добре оформени. Струва ви се, че жертвата не си е струвала. Задържането на течности може да се дължи на различни фактори, от излишък на сол до прием на някои лекарства. Пийте чай от билки, които регулират работата на бъбреците и помагат срещу подуване на краката.

korem-plosak-1

Нервност: Ако се чувствате изнервени по време на диетата, пийте чай от билки като лайка, мента, маточина, розмарин, лекарствен жасмин, анасон. Много са подходящи за успокоение и ни предпазват от това да търсим спокойствие в храненето.

Храносмилане: Има билки, които са много полезни за храносмилането и подпомагат работата на червата. Други пък помагат на черния дроб на разбива молекулите на мастните клетки. Например: розела, индийски бял жиловляк, бяла куркума, фукус.

Топене на мазнини: Тук най- подходящи са белия или зеления чай. Съдържат катехини и полифеноли, които имат антиоксидантно и термогенно действие.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване