Най- добрите плодове за вашата диета за отслабване

plodove-za-otslabvane-1

Здравословната диета и правенето на упражнения са необходими за отслабването. Затова е важно да включим разнообразие от плодове, които да ни осигуряват полезни витамини и минерали, да засищат и да са нискокалорични.

Ето кои плодове са най- подходящи за диетата ви:

ДИНЯ

Съдържа голямо количество вода и фибра, съответно е нискокалорична. Помага за намаляването на апетита и увеличава чувството на ситост. Съдържа много витамин С.

ЛИМОН

Помага за пречистването на тялото от токсините и вредните бактерии. Много подходящи свойства за отслабване. Съдържа много витамини и минерали: витамини А и С, фолиева киселина, калий и пр.

limoni

ЯБЪЛКА

Много подходящ плод за диетите за отслабване и пречистване от токсините. Съдържа специален вид фибра, която помага за пречистването на тялото от токсини и метали. Ябълката е богата на биотин, фолиева киселина, бетакаротени, витамин С и пр.

КИВИ

Също много подходящ плод, ако искате да отслабнете. Съдържа диетична фибра. Нискокалоричен плод. Съдържа два пъти повече витамин С от портокалите, а също и много витамини от В група.

АНАНАС

Помага на тялото ефективно да топи мазнините. Богат е на витамин С. Нискокалоричен е. Богат е също на витамин А от В групата, на минерали като калий, магнезий, желязо, мед и манган.

ЯГОДИ

Богати са на фолиева киселина, витамини С, К, В5 и В6. Минерали като калий, магнезий, калций и мед. Пречиства тялото от токсини, подобрява храносмилането и повишава имунитета.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване