Как да вкючим сокове в диетата ни за отслабване

Соковете са един от най- добрите варианти, за да получаване необходимите ни хранителни вещества, освен това можем да приготвяме различни варианти винаги. Соковете за отлично допълнение към диетата за отслабване.

sokove-dieti

СВОЙСТВА НА СОКОВЕТЕ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

– На първо място, ни държат сити и не огладняваме, тъй като дават на тялото необходимите му вещества. Не изпитваме нужда да ядем други храни, които не са толкова здравословни, за да спрем гладната атака.
– Бързо се приготвя, така че е отличен заместител на бързата храна, до която прибягваме обикновено.
– Тъй като е натурален, сокът ни спира да ядем рафинирана и обработвана храна. Всички активни съставки действат много по- лесно и бързо за отслабването.
– Соковете ни носят много енергия и ни карат да се чувстваме добре. Ако пиете редовно такива сокове, ще иматеnaturalen-sok-dieta достатъчно енергия, за да тренирате.
– Соковете съдържат много хлорофил, които ни помага да се изчистим от токсините. Затова тялото ни работи по- добре.

КАК СЕ ОТСЛАБВА СЪС СОКОВЕ

Много по- добри са соковете от зеленчуци, отколкото плодовите. Последниите трябва да се пият сутрин или преди тренировка, така че тялото ни да не трупа фруктозата под формата на мазнини.

Ако не ви харесва много вкуса на зеленчуковите сокове, винаги може да добавите ябълка или лимонов сок, за да оправи вкуса.

Когато искате да използвате сокове за отслабване, имате два варианта:

– Строга диета само със сокове, което е голяма промяна за тялото ви
– Соковете са допълнение към балансирана диета за отслабване, като ги използвате вместо малки закуски, при глад, вместо вода и пр.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване