Диета без стрес

dieta-bez-stres

Подлагането на диета може да ни причини стрес. Но стресът е и сред факторите, които най- често провалят диетите.

Започва обратното броене до лятната почивка, а кантарът показва колко излишни килограма имаме. Не се притеснявайте, защото никога не е късно да се подложите на диета и да започнете да се грижите за теглото си. Бързането не само може да ни подтикне да прибегнем към опасните магически диети, а и да ни вкара допълнителен стрес. За да е ефективно отслабването, трябва да подходим реалистично към въпроса. Ако сте решени да се отървете от излишните килограми, трябва да изберете здравословна диета и да кажете „сбогом“ на вредните навици.

Здравословното хранене е най- добрият начин да отслабнете. Ако имате за сваляне само няколко килограма, можете да го постигнете чрез няколко лесни съвета. Всяка диета за отслабване обаче, трябва да се съчетае с физическа активност, за да сте сигурни, че няма да загубите резултатите след няколко седмици.

dieta-zastoi

Първо, не ходете да пазарувате на празен стомах, защото така рискувате да напълните кошницата си с много нездравословни храни. Направете си списък и се придържайте към него. Изкушението е по- малко, когато нямаме такава храна под ръка.

От напитките също се напълнява. Ако сте на диета или искате да отслабнете, най- добре е да замените алкохола с по- здравословни напитки, като доматен сок или шейкове. Преди да излезете от вкъщи, изяжте една ябълка, за да успокоите апетита си и да не сядате на маса на празен стомах. Не пийте газирано и натурални сокове, а ги заменете с вода. Водата е най- подходящата напитка, ако искате да сте слаби и здрави.

Не трябва да забравяме и движението. Изберете си подходящ за вас стил тренировка. Като алтернатива на фитнеса, можете да изберете разходките, карането на колело и пр.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване