5 стъпки за успешна зимна диета за отслабване

зима5 ПРАВИЛА ЗА УСПЕШНА ЗИМНА ДИЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ

През зимата обикновено качваме по някой килограм, тъй като храната е по- тежка и съдържа повече мазнини. За да успеете да отслабнете през зимата, следвайте следните правила и няма да имате проблеми.

Да се прави диета за отслабване през зимата е по- различно, отколкото през лятото, тъй като храните са по- различни. Чрез нашите 5 стъпки обаче, няма нито да гладувате, нито да ви е студено, докато отслабвате.

Ето ги и 5- те правила:

1. Хранете се по 6 пъти на ден. Една от успешните форми на диета, е да се храните през 3-4 часа. По този начин ускорявате метаболизма и топите по- бързо мазнините. Възползвайте се от супите! Не само ще сте сити, но и ще пречистите организма си.

2. Яжте фибри. Наблегнете на шушулковите култури – леща, соя, нахут, бакла. Също засищат много и помагат засупи изхвърлянето на вредните вещества от тялото.

3. Чайовете задължително трябва да присъстват във вашата диета за отслабване през зимата. Най- добре изберете билки, известни с отслабващите си свойства – хем ще сваляте килограми, хем ще ви е топло.

4. Яжте плодове – задължителни са за всяка диета. Изберете сезонни плодове и ги яжте на закуска и между храненията.

5. Включете някои растения, които много помагат за отслабването – лъжичка ленено семе, мая, житни зародиши, семена от чия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване