3- те най- лоши храни за диетата за отслабване

hrani-topqt-maznini

Почти няма човек, който в даден момент от живота си да не е спазвал диета за отслабване. Има големи разногласия по отношение на това какво действа най- добре, но има някои храни, които не присъстват в никоя диета. Това са най- лошите храни за диетата за отслабване, тъй като съдържат много празни калории и мазнини.

Понички и пържени храни

Поничките са вредни за отслабването по два начина. Първо, са сладкиши, което означава, че съдържат много прости въглехидрати, които се натрупват в тялото под формата на мазнини. На второ място, приготвят се в горещо олио, което автоматично увеличава калориите: поничките съдържат до 40% трансмазнини. Тези фактори водят до високи нива на нивата на инсулина и увеличава риска от инфаркт на миокарда и други заболявания. Въпреки че са най – вредната храна за отслабване, трябва да се отбягват почти всички пържени храни.

hrani-kosa

Бял хляб

Белият хляб се приготвя от бяло, рафинирано брашно. Това означава, че хлябът не съдържа нищо от зърното. Зърната съдържат много полезни витамини и минерали, но при рафинирането се унищожават. Това означава, че изделията от бяло брашно съдържат много празни калории.

Газирано

Не пийте по никаква причина тези напитки. Пълни са със захар, което означава, че се съдържат много калории. Не съдържат никакви полезни витамини и минерали. Вместо да пиете газирано, заместете го с вода.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване