Отслабване с доматен сок

Доматеният сок е чудесно средство за отслабване. Освен че ще сваляте килограми, ще поемате и изключително полезните за здравето съставки на напитката.

Доматеният сок съдържа малко калории. В 350 грама от него има едва 60 калории. Доматът съдържа редица полезни съставки като желязо, витамин С, калций, аминокиселини, които не само ще ви помогнат да отслабнете, но и ще ви зареждат с добро настроение, така че да не се изнервяте от диетата. За сравнение, газираните напитки съдържат 150 калории в 100 мл, а не са и източник на полезни вещества.dieta83

С диетата на доматен сок тялото ви няма да се дехидратира, така че балансът на вода в тялото ви ще е напълно нормален. А и ще отслабвате напълно здравословно.

При пиенето на доматен сок, ще усетите, че оставате сити за доста дълго време. Същият ефект се постига и с яденето на домати. Така че диетата ви няма да ви се струва като непосилна тежест.

Единственият проблем при сока е, че при смилането се губят ценните фибри на зеленчука, а те са изключително полезни за храносмилането. Затова не изключвайте напълно домата от менюто си.

Диетата с доматен сок продължава две седмици. Ето и какво включва менюто й:

Закуска. Чаша доматен сок, 2 филии от пълнозърнест хляб с нискомаслена извара отгоре, плодове по избор

Обяд. Чаша доматен сок, 100 грама риба – варена или печена, 100 грама варен ориз, гарнитура от зеленчуци, 1 ябълка

Вечеря. Чаша доматен сок, телешко месо – варено, печено, зеленчукова гарнитура, 50 грама варен ориз,

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване