Диета с прясно мляко

прясно млякоПрясното мляко е доста спорен продукт в диетите за отслабване. Но научни изследвания доказват, че ако приемате повече калций, помагате на топенето на мазнините. Заради това, има диета за отслабване с прясно мляко, която се основава на свойствата на калция за свалянето на килограми.

Въпреки че някои диетолози продължават да гледат с пренебрежение на млечните продукти, е доказано, че от прясното мляко не се дебелее. Дори един литър мляко, при това пълномаслено, не съдържа много калории.

Калориите в частично обезмаслено прясно мляко са равни на половината, от тези, които се съдържат в портокаловия сок. Освен това, голямото количество калций помага по- бързо да топите мазнините.

Диетата с прясно мляко се базира на пиенето на между ½ до 3 литра за 2 дни. В следващите два дни, замествате прясното прясно мляко1мляко с 1 кг извара.

Диетата с прясно мляко продължава една седмица. Но през последните три дни прясното мляко вече не е водещо, набляга се на консумацията на плодове, зеленчуци и нетлъсто месо, но в малки порции.

Тази диета е особено полезна за хора със запек.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване