Упражнения за отслабване на ханша

Аеробните упражнения са един от начините за топене на мазнини, независимо за коя част на тялото говорим. Много упражнения не само правят здрави и стягат външната и вътрешната част на мускула, но и топят мазнините, които ги покриват.

hansh

Най- добрият начин да намалим обиколката на ханша е като комбинираме аеробни упражнения за сила, които движат дългите мускули и увеличават сърдечната честота за повече време.

Ходенето е много важно, ако искате да отслабнете, особено ако сте със затлъстяване или повече излишни килограми. По същността си то също е вид аеробно упражнение, защото ускорява сърдечния ритъм.

Такива лесни упражнения за отлична тренировка и за волята, подобряват и състоянието на мускулите. За да топите мазнини, трябва да постигнете сърдечен ритъм между 60% – 80% от максималният сърдечен ритъм.

hansh-otslabvane

Спортът е много ефективен начин за отслабване. Волейбол, футбол, тенис, плуване и каране на колело са примери за работа върху дългия мускул, които увеличават сърдечния ритъм до степента, необходима за топене на мазнините.

Честота, интензивността и продължителността на аеробната тренировка са ключови за топенето на мазнини. Може да тренирате от 3 до 5 дни седмично, като увеличавате сърдечния ритъм до степен за топене на мазнини и го задържите 20- 30 минути.

Имате много различни варианти. Можете да правите такива тренировки и у дома, например, като си пуснете някое видео от интернет.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване