Как да отслабнем в дупето и ханша

При спазването на диета, не винаги отслабваме там, където поискаме. За жените, едни от най- трудните места за оформяне по тялото са дупето и ханшът. Как да отслабнем точно там?

Дупето и ханшът са изключително трудни са оформяне дори и с упражнения. Разбира се, те трябва да са съчетани с подходяща диета. Предлага ме ви режим, който само за една седмица, ще ви помогне да отслабнете с 2-3 кг точно в проблемните зони – дупето и ханша.

Преди закуска, на гладен стомах се пие специална отвара от кромид лук. Как да я приготвим? Нарежете една глава и я залейте със 150 мл гореща вода. Оставяте да кисне цяла нощ, а на сутринта пием преди ядене.dieta82

Закуска. 50 грама овесени ядки се слагат в 250 грама прясно мляко. Добавяте половин настъргана ябълка, половин лъжица кафява захар, половин лъжица мед.

Втора закуска. 1 доста препечена филия от ръжен или типов хляб, 20 грама извара. Може да добавите половин лъжица мед.

Обяд. Рибена супа или 150 грама печена риба

Следобедна закуска. 1 доста препечена филия от пълнозърнест хляб, 50 грама извара, няколко репички

Вечеря. 100 грама телешко филе на фурна, зеленчуци на пара.

Тази диета предлага храни, които са съдържат много силиций и хром. И двете вещества имат силно участие при разграждането на мазнините.

За още по- добър ефект на диетата, можете да включите различни упражнения. Не е задължително да ходите на фитнес, може да си изберете няколко и да ги правите у дома, в продължение на 20- 30 минути.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване