Най- ефективните упражнения за седалище

За да оформим и стегнем седалището, трябва не само да се движим, но и да правим специфични упражнения за тази част на тялото. Ето някои от най- полезните:

trenirovka-dupe

Клекове. Това упражнение би трябвало да го правим винаги, защото помага да оформим ханша, заздравява мускулите, повдига и стяга седалището. Изправени сте. Разтворете краката на ширината на раменете. Бавно бутайте надолу ханша, без да навеждате торса. Коленете трябва да са точно над върха на пръстите. Представете си, че бутате надолу със седалището. Правете 3 серии с по 15 повторения всяка.

Напади. Краката са разтворени се намират паралелно един от друг, на височината на ханша. Сега стъпете напред. Бавно спускайте тялото си надолу, като свивате и двете колене. Сгъването трябва да е на 90 градуса, а коляното на крака, който е напред, да е на височината на прасеца. Направете 3 серии с 15 повторения. После повторете с другия крак напред

„Мост“. Легнете по гръб. Сгънете колене и ги повдигнете. Стъпалата се напират на пода. Вдигнете леко гърба със седалището, долната част на бедрата и корема, докато образувате диагонална линия между коленете и раменете. Направете 3 серии с 20 повторения.

Обърната коремна преса. Постелете шалте. Легнете по корем. Вдигнете ханша към корема. Това е много сложно упражнение, тъй като оформя талията, ханша и стяга мускулите на седалището.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване