Какво да ядем преди и след тренировка?

trenirovka-hranene

Ако тренирате, за да допълните диетата си за отслабване, е добре да знаете някои полезни съвети за това как да се храним преди и след това. Така можем значително да улесним отслабването.

Протеините са много важни за тялото ни, защото самите те участват в изграждането му. Ако намалите въглехидратите и увеличите протеините, много бързо можем да свалим излишните килограми.

Интелигентната логика е да се информираме и да го приложим на практика, трябва да направим промени, за да настроим метаболизма си по правилния начин.

trenirovka-hrana

Какво да ядем преди тренировка?

Зависи от тренировката ви. Ако е с умерено натоварване, изяжте едно парче обезмаслено сирене + 1 филия пълнозърнест хляб + 1 парче шунка. Пийте достатъчно вода, дори да не чувствате жажда. Мазнините се изхвърлят през урината, и пр. физиологични процеси. Формулата преди тренировка е: въглехидрат + протеин.

Какво да ядем след тренировка?

Не чакайте да мине и половин час след тренировката и изпийте чаша шейк. Така метаболизмът ще се зареди с енергия, а мускулите ще се възстановят. След тренировката е важно да приемаме протеини.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване