Защо магданозът е полезен за отслабването?

magdanoz

Повечето хора мислят, че магданозът е само гарнитура. В ресторантите се използва за украсяване на храните и обикновено не го изяждаме, а го оставяме настрани.

Магданозът обаче е много повече от гарнитура. Изключително полезен е за отслабването. Как точно го прави?

Не е магическо средство срещу наднорменото тегло, нито изневиделица ще стопи излишните килограми. Но определено стимулира отслабването.

Магданозът е с малко калории. Може да ядете колкото магданоз искате, без изобщо да напълнеете. Богат е на витамини А, С, В- 9 и желязо. Помага за изхвърлянето на излишните течности от тялото. Така няма да се подуваме.

magdanoz-1

Магданозът подобрява настроението ни и бори депресията. Научно е доказано, че помага при депресия, тревожност и лошо настроение.

Притежава диуретични свойства, подобрява храносмилането и улеснява изхвърлянето на токсините от тялото. Възстановява хормоналния баланс, който често е причината за качването на излишните килограми.

Сред другите лечебни свойства на магданоза са: заздравява зъбите и костите, поддържа бъбреците здрави, подобрява имунната защита, дава ни енергия, намалява холестерола, подобрява кръвта, действа антибактериално, подобрява сексуалното здраве.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване