Изследвания на Харвард за газираното и отслабването

gazirano-napalnyavane

Без съмнение газираното е сред основните врагове на отслабването. Нови проучвания, направени в Харвард, ни дават още причини, поради които да избягваме тези напитки.

И вие ли сте от хората, които не могат да се въздържат от газираното? Всъщност, тези напитки не съдържат нищо полезно за нас, дори и в диетичния си лайт вариант. От газираното няма дори една полза.

Учени от Университета на Харвард доказват абсолютно същото. Те правят наблюдения върху консумацията и теглото на големи групи от хора, а резултатите са ужасяващи: Колкото повече газирано пият хората, повече напълняват. Когато се ограничи консумацията, теглото започва да намалява. Резултатите са същите и при децата.

gazirano-dieta

Тома означава, че не само този тип напитки са опасни за фигурата ни, но и всичко сокове, които съдържат добавена захар. Много често това важи и за диетичните напитки.

Проблемът с лайт или диетичните напитки е, че съдържат вместо захар друг тип химикали, които да подслаждат. Така че няма как да постигнем добри резултати за тялото си.

Така че, дори не се замисляйте. Пийте чай, домашно приготвени сокове, кафе, шейкове и пр. Приготвяйте сами напитките си, а не ги купувайте от магазина – само така можете да сте сигурни в тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване