Яжте по 1 ябълка на ден и ще сте слаби! Ето защо:

yabalki-1

Плодовете и зеленчуците, богати на флавоноиди, са много подходящи за отслабване или поддържане на желаното тегло, сочат последни изследвания. Освен в ябълките, тези вещества се съдържат също и в червените плодове, крушите, репичките и др.

Освен че предпазват от напълняване, имат и силно антиоксидантно действие.

flavonoidi

Какво съдържат?

Оказва се, че храните, богати на флавоноиди, имат уникалното свойство да намаляват количеството енергия, което получаваме от храната.

Изчислено е, че ако приемем флавоноидите, които се съдържат в 80 грама боровинки всеки ден, в продължение на четири години, можете да свалите 1,5 кг. Може да ви се струва малко, но ако сравним с реалността, жените качват обикновено около 1,8 кг за такъв период от време.

Защо не трябва да пренебрегвате този факт?

Възрастните индивиди с годините са склонни към трупане на килограми, а това влияе много върху здравето: повишава кръвното, увеличава риска от сърдечно- съдови проблеми, от рак и диабет. Така че се нуждаем от дългосрочни стратегии, за да поддържаме здравословно тегло.

Помнете…

Експертите ни напомнят, че въпреки свойствата на тези вещества, не можем да разчитаме единствено на тях, за да отслабнем успешно.

Освен да разчитате на една ябълка или на шепа червени плодове на ден, трябва да се храните балансирано и да сте физически активни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване