Най- сигурният начин за отслабване

otslabvane-10-kg

Един от начините да отслабнете е да ускорите работата на метаболизма си. Един от най- добрите начини да го постигнете е като ядете по- често. Основните хранения и закуските трябва да са на разстояние от 3- 4 часа, така можете да изгорите повече мазнини и калории.

Хората, които се хранят по- често, но с по- малки порции, намаляват с 45% вероятността на напълнеят. Препоръчителния брой калории за жените са 1200. За да ги достигнете, трябва да ядете с 500 по- малко, отколкото изразходвате. Трябва да ядете храни, богати на полезни вещества и здравословни. Пазарувайте храни като ориз, сладки картофи, яйца, боб, пилешко, пуешко, обезмаслени млечни продукти, зеленчуци, плодове.

malka-kupa

Във всяко хранене трябва да включвате между 28 и 56 грама протеини, от 56 грама до 85 грама цели зърна, от 250 грама до 500 грама плодове и зеленчуци. Помнете, че дори когато ядете чисти протеини, това, което не се употреби за възстановяване на мускулите и растежа им, се натрупва под формата на мазнини.

Потискането на глада не е здравословен вариант. Ако гладувате известно време, след това се нахвърляте върху храната, без никакъв контрол. След като се наобядвате, яжте храни, богати на фибри, като овес, пълнозърнест хляб, плодове и зеленчуци, които намаляват ситостта.

С увеличаването на приема на фибрите, намалявате риска от напълняване и трупане на мазнини. Яденето на здравословни мазнини помагат за отслабването, тъй като влияят за по- бързата работа на метаболизма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване