Как се Свалят Килограми само за Седмица – Виж Тук:

otslabvane

Въпреки че отслабването винаги изисква усилие и жертви, крайният резултат винаги си заслужава.
Ако забелязвате, че имате нужда да свалите няколко килограма, ви предлагаме една серия от съвети и насоки как бихте могли да ги свалите в рамките на седмица – балансирано и здравословно.

КАК ДА ОТСЛАБНЕТЕ ЗА СЕДМИЦА

Първо, трябва да обърнете внимание на храната. Трябва да е пълноценна и здравословна, но и нискокалорична. В диетичното ви меню не бива да отсъстват плодове, зеленчуци, бобови култури, ядки или тлъста риба.

dieta-plodove

Важно е да спазваме правилото за петте дневни хранения, тъй като по този начин метаболизмът ни винаги ще е активен. Сутрешната закуска е най- важното хранене за деня. Осигурява ни енергия и хранителни вещества, за да може тялото да има достатъчно сили. Вечерята обаче не трябва да е обилна – трябва да е лека, за да не се трупа под формата на мазнини през нощта.

Не бива да забравяте, че пиенето на течности през целия ден, също е важна част от процеса. Най- добре е да наблегнете на водата. Освен че хидратира, тя пречиства тялото от токсини.

За бързото отслабване е необходимо и да се правят упражнения. Постарайте спортът и движението да се превърнат в част от ежедневието.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване