Как да си върнем плоския корем след бременност

bremenna-koja

След раждането обикновено възстановяването на корема в нормалните му габарити е доста трудно при някои жени. Въпреки че коремът ще се възстанови по естествен начин, когато уретрата се върне в нормалните си размери, може все още да има излишна кожа. Чрез диета и упражнения можете да постигнете желания резултат.

Първо трябва да изчакате между 6 и 8 седмици след раждането и да получите позволение от лекаря си, че вече може да преминете към отслабване.

Може да следвате диета с контролирани калории. Яжте повече плодове, зеленчуци и цели зърна. Тези храни с повече фибри ще ви накарат да се чувствате по- сити за повече време.

sport-hrana

Избягвайте храни, които съдържат много мазнини и захар, като пържени храни, бърза храна, сладко, мазно месо и пр.

Всеки ден трябва да правите кардио упражнения поне 30 минути или повече. Трябва да тренирате, за да отслабнете след бременността. Опитайте се да правите упражнения за коремните мускули. Коремните преси имат много разновидности. Не се ограничавайте само с едни и същи. А и те са разпределени за различните мускулни групи на корема. Може да направите три серии от по 10 – 20 повторения. Но не прекалявайте с този вид упражнения. Трябва да са съчетани с тренировка за цяло тяло.

СЪВЕТИ: Кърменето помага за спадането на корема след раждане. Кърменето помага да изгорите повече калории и да върнете уретрата си към нормалните размери по- бързо.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване