Грешки, които пречат на отслабването

otslabvane-taliya

Правите всичко както трябва, но не можете да продължите със свалянето на килограмите?

Спокойно, това е нещо нормално. Навярно допускате някоя малка грешка, без да съзнавате. Ето някои от факторите, които пречат, за да се свалят до край излишните килограми:

Пропускате на закуска. Доказано е, че хората, които закусват сутрин редовно, свалят повече килограми от тези, които пропускат. Причината е, че когато тялото не приеме храна, трупа по- лесно мазнини, за да оцелее. Затова, закусвайте всяка сутрин, без да пропускате, за да поддържате метаболизма си. Добре е закуската да включва фибри, а също и протеини.

Не контролирате размера на порциите. Контролът е много важен, когато искате да отслабнете. Особено по отношение големината на порциите. Не е достатъчно само да тренирате редовно, трябва да намалите и калориите.

otslabvane-vecheria

Пиете повече от 3 пъти седмично газирано. Ако го правите до 3 пъти в седмицата, няма страшно. Ако е повече обаче, рискувате да провалите диетата. Няма значение дали напитката е без захар или лайт. Доказано е, че прекаляването с газираното със сигурност води до напълняване.

Упражнения с нисък интензитет. Да се разходите 15 минути е по- добре, отколкото да стоите на дивана и да гледате телевизия. Но съвсем не е достатъчно, за да се отслабне. Необходими са повече физически усилия. Правете по- дълги разходки, на по- бърз ход или тичайте. Трябва добре да засилите кръвообращението, за да можете да изгаряте повече калории.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване