Доказано: Сиренето помага за отслабването

sirene-otslabvane

Хората, които не ядат много зеленчуци, трябва да ядат повече сирене, за да не напълняват. Заради способността си да контролира апетита, е препоръчително за хора, които ядат от нерви.

Според последни изследвания, публикувани в European Journal of Nutrition, чрез сиренето се отслабва. В много държави по света през годините сиренето беше обявено като един от основните виновници за наднорменото тегло и беше заклеймявано, но вече е ясно, че изобщо не е така.

Зеленчуците са полезни за здравето ни, защото карат бактериите в червата да произвеждат масло. Тези бактерии в дебелото черво използват фибрите в зеленчуците, за да произвеждат масло.

Това вещество ни помага да отслабваме, намалява триглицеридите и подобрява инсулиновата резистентност. Сиренето и маслото съдържат най- много от това вещество.

Трябва да имате предвид, че често сирената образуват газове и подуват стомаха, защото след 20- годишна възраст, губим ензима, който обработва лактозата. Проблемът може да се реши, като взимате хранителна добавка в лактаза.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване