5 трика за по- лесно отслабване

otslabvane-sladko

Отслабването не е лесна задача, особено ако обичате да си хапвате или винаги се отказвате от диетата по средата на пътя.

Постоянството е важно, но също така и креативните хитрини, които могат да ви помогнат в отслабването. Нека разгледаме някои от тях, които наистина действат:

Здравословен снакс наблизо

Отслабването се състои и в това тялото ни да отговаря на положителни стимули. Например, когато огладнеете от нерви, да имате нещо здравословно подръка, за да реагирате правилно. Например: плод, няколко ядки и пр.

otslabvane-polezno

Дъвки

Дъвченето на дъвка може да е много полезно, когато искаме да отслабнем. Храносмилателната система се активизира и облекчава глада. Също така, не позволява да ядете по никое време.

Разсейване

Гладът не е само физически стимул, който организмът ви изпраща, когато ви се яде. Често е част от общо усещане за нервност или тревога. В такива случаи разсейването много помага. Четете, разходете се, слушайте музика и пр.

Безкофеиново кафе

Кафето засища глада, който се появява от нерви, когато искаме да отслабнем. Можете да пиете всякакъв вид кафе, но най- препоръчително е безкофеиновото, защото ви предпазва от възбуждащото действие на кофеина. Пийте го без захар. А ако е с мляко, то да е обезмаслено.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване