10 неща, които помагат за отслабването, без да подозирате

otslabvane-motivatsiia

Когато започваме диета, въпросът не е само да намалим калориите, а да усвоим някои здравословни навици, които помагат за отслабването. Предлагаме ви 10 неща, от които на пръв поглед няма как да се досетите, че помагат за свалянето на килограмите.

1 Етерично масло от бергамот. Благоприятства дейността на бъбреците, като помага за изхвърлянето на токсини от организма. Използвайте го за релаксираща вана. Освобождаването от стреса помага за отслабването.

2 Йога. Много е полезна за физическото и емоционалното здраве. Освен това, стяга тялото и помага за топенето на мазнините. Йогата подобрява като цяло начина ни на живот.

3 Люта чушка. Помага за отслабването. Ускорява метаболизма, заради загряващия ефект. Съдържа капсаицин, вещество, което намалява апетита и реактивира метаболизма.

4 Глухарче. Някои растения помагат за отслабването. Сред тях е глухарчето, което диуретик. Сложете 2 лъжички от растението в чаша с гореща вода и оставете да кисне няколко минути.

sauna-1

5 Сауна. Много релаксиращо преживяване. Помага да изчистим тялото си от натрупаните токсини.

6 Бавно хранене. Необходими са 20 минути на стомаха, за да изпрати съобщение до мозъка, че е сит. Ако се храним по- бавно, приемаме по- малко храна. Бавното хранене и дъвчене помагат да контролираме приема на калории.

7 Упражнения сутрин. Правенето на упражнения е важно за грижата за теглото. Упражненията рано сутрин активират метаболизма. Половин час тичане или бързо ходене са много полезни.

8 Диня. Плодът е нискокалоричен. Съдържа 16 калории в 100 грама. Високото съдържание на вода намалява апетита и благоприятства изхвърлянето на токсини от тялото.

9 Ниска температура. Това не означава да стоите на студено, а да не прекалявате с горещината у дома. Понижете малко температурата в дома си, така че тялото ще произвежда повече енергия, за да ви е топло.

10 Пилатес. Помага за грижа за здравето ни и поддържане на теглото. Освен това, стяга тялото.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване