Георги Начев: Отслабнах с 18 килограма без глад и болка

Георги Начев

Отслабване с Диетин – Г. Начев

Здравейте! Казвам се Георги Начев, на 59 години съм и живея в най – хубавия град на света Бургас. Искам да споделя как успях да смъкна 18 килограма само за няколко месеца, без мъчителни диети, без глад и болка. Всичко това се случи благодарение на невероятния продукт за отслабване „Диетин Комплект” – сироп и гел.

Всичко за мен започна преди пет години, когато се наложи да ме оперират. Няма да ви разказвам как преживях това, за щастие операцията премина благополучно и дори не съм предполагал, че ще трябва да мисля за отслабване. Започнах да се възстановявам и в продължение на малко повече от три месеца прекарах на легло.

Но, както се казва – Бог дал, Бог взел. Докато аз бях прикован към леглото, вече бившата ми съпруга успяла да си намери нов приятел (неин колега), който скоро преди това се развел с неговата жена. От центъра на Бургас замина да живее чак в „Меден рудник”, но не я обвинявам. По време на нашия брак така и не успяхме да си родим деца – уж всичко ни е наред, но не става. Лекарите казаха – несъвместимост на хромозомите или каквото и да е там чудо.

Георги Начев

Георги Начев

Благодарен съм на Маргарита, че все пак ме изчака да стана на крака и тогава си тръгна. Реших, че трябва да си намеря нова партньорка, но когато се погледнах в огледалото изтръпнах от ужас! Бях напълнял повече от 20 кила след операцията, движех се трудно и лесно се запъхтявах. Тогава осъзнах, че трябва да започна отслабване.

Изпробвах всякакви диети за отслабване, всякакви рецепти, но нищо не помогна. Докато един ден отидох да се видя с моя първи братовчед и той сякаш между другото спомена за „Диетин Комплект”. Незабавно реших да си купя, още повече, че е доста евтин. Следвах предписанията на етикета и първите успехи дойдоха още на първия месец.

И нещо повече – обадих се на производителите, за да ги помоля за допълнителна помощ. Хората излязоха отзивчиви и с прости думи ми обясниха как мога да помогна на „Диетин Комплект” при моето отслабване. Накратко ми казаха какво е препоръчително да се яде и какво не. Крайният резултат е потресаващ – отслабнах 18 килограма за малко повече от 5 месеца и върнах надеждата, че ще си намеря нова жена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Как Отслабнах, Отслабване с Диетин
2 коментара по “Георги Начев: Отслабнах с 18 килограма без глад и болка
  1. Симона каза:

    ,,Незабавно реших да си купя, още повече, че е доста евтин,,–-Може ли да попитам за колко време стига този комплект,защото ми хареса резултата Ви,но цената….

    • Отслабване и Диети каза:

      От производителите на „Диетин комплект“: Цената на един комплект от продукта „Диетин комплект“ е 35 лв. В цитираната сума е включена и куриерската услуга. При поръчка на два или три комплекта наведнъж, сме предвидили допълнителни още по-големи отстъпки в цената.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване