С „Диетин” отслабнах и вече правя по 35 лицеви опори

Отслабване с Диетин Комплект

„Диетин“ помогна и на Панайот

Казвам се Панайот Красов, живея в София. Няма какво толкова да говоря, но ще ви споделя нещо много интересно – „Диетин Комплект” ми помогна не само да отслабна, но и да се чувствам по – здрав и силен откогато и да било. След като смъкнах повече от десет килограма с помощта на този чудесен продукт, успях да възвърна и старата си форма.

До казармата спортувах редовно, не ми представляваше трудност да тичам по три – четири километра, правех до 40 лицеви опори наведнъж. След това знаете как е, семейство, работа, ангажименти, приятели. Животът те поема и те завърта във вихъра, а преди да се усетиш вече си станал 300 кила.

Отслабване с Диетин Комплект

Панайот Красов, София

Така се случи и с мен, преди да открия „Диетин Комплект”. Стигнах до състояние, в което не можех да направя повече от пет лицеви опори и то с огромни усилия. Психиката ми започна да се бунтува, не исках да приема това. Срещнах един приятел, който редовно ходи на фитнес и той ми препоръча да си купя „Диетин”.

Отначало му се изсмях и го попитах дали не ме смята за някаква малка женичка. Той обаче съвсем откровено сподели, че използва „Диетин Комплект” от доста време просто за поддържане на формата, като полезна хранителна добавка и грижа за външния вид. Беше категоричен, че продуктът има положителен ефект. С две думи – заинтригува ме, след което си поръчах и аз.

Останах приятно изненадан още след първите дни с „Диетин Комплект”. В крайна сметка възвърнах самочувствието си на атлет и сега не пропускам ден без „Диетин” и тренировка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Как Отслабнах, Отслабване с Диетин

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване