Сок от портокал и джинджифил за диетата ви

Сокът от портокал и джинджиифил е сред добрите средства за отслабване, тъй като съставките му са полезни за храносмилането и ускоряват ритъма на метаболизма.

sok-otslabvane-portokal

Портокалът е богат на витамин С, минерали и други антиоксиданти, които подобряват работата на храносмилателния тракт, черния дроб, отделителната система и метаболизма. Помагат за елиминирането на токсините и отслабването.

Джинджифилът е от съставките, които също са полезни за храносмилането, има термогенен ефект, които благоприятстват топенето на мазнините, засищат, елиминират токсините от организма.

КАК СЕ ОТСЛАБВА СЪС СОКА?

Портокалът и джинджифилът са комбинация, която помага за по- лесното топене на мазнините. Сокът обаче трябва да се съчетае с диета за отслабване, както и с движение.

djindjifil-za-kosa

ПОРТОКАЛ И ДЖИНДЖИФИЛ ЗА ОТСЛАБВАНЕ:

1. Изцедете няколко портокала и пийте сока на гладно. Пийте портокаловия сок 20 минути преди всяко хранене.
2. Другият вариант е да приготвите чай от джинджифил и пийте по 3 чаши на ден. Настържете или нарежете корен от джинджифил и добавете към врящата вода. Оставете на бавен огън 5 минути.
3. Този вариант съчетава портокала и джинджифила. Приготвяте портокалов сок и му добавяте 1 с.л. настърган джинджифил преди пиене. Пийте сока на гладно сутрин, а останалото, преди всяко основно хранене.

– Ако планът е бързо да отслабнете, трябва да избягвате тестени и захарни изделия. Здравословната диета в съчетание със сока от портокал и джинджифил ще ви помогне да свалите желаното тегло.
– Тренировката ви е добре да съчетава упражнения за сила и кардио.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване