Практични съвети за отслабване

Предлагаме ви едни от най- добрите съвети за отслабване, без страдание, за да имате балансирано тегло.

otslabvane-bez-dieti

1. Не прекалявайте с калориите. Тялото ни се нуждае от 2000 калории дневно, за да изпълнява ежедневните си функции. Започнете да консумирате храна, която съдържа по- малко калории, в умерени порции.
2. Храни, богати на протеини. Яжте храни с ниско съдържание на наситени мазнини, въглехидрати и захар, но също и протеини.
3. Хранете се добре и бавно. Експертите препоръчват да се храните поне 20 минути и да дъвчете повече време. Когато дъвчем добре, улесняваме усвояването на веществата и изхвърлянето на токсините.
4. Хранете се по няколко пъти. Когато минават дълги периоди без да ядем, метаболизмът се забавя и се натрупват повече мазнини в тялото ни. Разделете храненето си на 5 пъти дневно.

otslabvane-bez-glad
5. Правете упражнения редовно. Един от основните начини за отслабване и подобряване качеството на живота е добрата тренировка 3- 4 пъти седмично. Отделяйте по 30 минути.
6. Ограничете консумацията на сол. Прекомерната консумация на сол причинява задържане на течности, което е една от основните причини за напълняване. Телесното ни тегло се състои от близо 70% вода
7. Пийте повече вода. Всеки ден трябва да пием между 6-8 чаши вода. Така ще имаме и красива кожа
8. Ограничете порциите на храните. Избирайте храни, които действат по- засищащо. Тялото не се нуждае от излишъци, за да работи правилно.
9. Увеличете консумацията на плодове и зеленчуци. Те са важни за отслабването.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване