Променете едно- единствено нещо в храненето и свалете много килограми! Виж Тук:

Може ли една лъжичка за кафе да се превърне в най- верният ни съюзник в отслабването?

Матилде Броберг, млада жена от Дания, разкрива невероятната история за това как е свалила близо 60 кг, само благодарение на нея. Това е значително отслабване, тъй като преди четири години е тежала 120 кг. Тя разказва историята си в инстаграм, придружена със снимки, които разкриват невероятната й трансформация.

Какво представлява диетата?

Матилде осъзнала проблема си с килограмите, когато веднъж на влакче на ужасите, не успяла да си закопчае колана. Започната битката с теглото си, като елиминирала от храненето си всички прости въглехидрати. Спряла да яде захарни изделия, тестени изделия, пържени картофи, паста.

Започнала да се храни с лъжичка за кафе. По този начин храната се приема бавно. Осигуряваме на стомаха достатъчно време, за да се засити, без обаче да сме прекалили с калориите. Освен това, залъгваме мозъка, че сме изяли много повече, отколкото в действителност.

Това е страхотен метод за отслабване, тъй като не изисква да си налагаме кой знае какви ограничения. Те се налагат от само себе си, тъй като с една лъжичка за кафе, така или иначе, не може да се изяде кой знае колко. По този начин възпитаваме навик да ядем по- малко и по- бавно, което е от изключително значение за по- нататъшното поддържане на фигурата.

Момичето започнало постепенно да тренира – по три пъти седмично. В началото по- леко, докато свикне. Но с времето започнала да увеличава интензитета на тренировките.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване