3- дневна диета с ананас

dieta-s-ananas

Ананасът е плод, богат на витамин С, калий и манган. Но най- забележителното му свойство е, че са нужни повече калории за храносмилането му, отколкото доставя в тялото. Затова се среща толкова често в диетите за отслабване. Нека ви представим 3- дневна диета с ананас:

Характеристики на диетата с ананас

3- дневната диета с ананас е най- популярната сред диетите с този плод. Не се базира само на приема на ананас, но и на риба тон – основен източник на протеини.

Първият ден ядете само ананас и пиете много вода. Вторият ден, освен ананас и вода, ядете две консерви риба тон, за даananas получите достатъчно протеини. Третият ден е същият като вторият.

Ползи от диетата с ананас

Диетата няма строг план и е лесна за следване. Манганът в плода е важен за ензимните реакции и за работата на щитовидната жлеза и бъбреците. Калият регулира сърдечния ритъм , мускулните контракции и нервите.

Предупреждения за диетата с ананас

Има вероятност свалените по време на диетата килограми да се върнат след това. Затова трябва да се захранвате внимателно след нея. Важно е да сте в добро здраве, за да приложите толкова строга диета.

Как се реже ананас. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване