Диета за скоростно отслабване

диетаСъздателят  на тази диета се казва  Луси Данцингер, и благодарение на нея ще можете да свалите повече от 4 килограма. Тя не ви задължава да гладувате, или да спазвате някакви строги правила, а просто ще трябва да наблегнете на здравословните храни.

Освен, че ще отслабвате,  ще се предпазите и от заболявания като диабет, рак, сърдечни заболявания. Факт е, че голяма част от диетите биват обречени на провал, когато трябва да откажете храните, които най – много обичате. Този хранителен режим е проектиран по такъв начин, че да можете хем да не се лишавате от любимото си ястие, хем да сваляте килограми.
На ден трябва да приемате по 1400 калории, като имате право на допълнителни 200 – които се състоят в тези продукти, с които смятате да се поглезите – например шоколадче, чипс, сладолед или торта.

Храните, които най – често трябва да присъстват в менюто ви са:
Сьомга, киноа, сладки картофи, яйца, ябълки, леща, киви, кисело мляко, зехтин, соеви ядки.
Тези храни са засищащи и намаляват апетита. Всеки ден менюто може да е различно, като е хубаво да включвате всички тезидиета продукти.

Можете да ядете също така нетлъсти меса – пилешко, пуешко, риб тон, сьомга, телешко скариди, свинско, леща, нискомаслено мляко, соеви ядки, яйца, броколи, марули, сладки картофи, брюкселско зеле, кисело мляко, боровинки, шоколад, киви, кленов сироп, кафе и т.н.

Примерно меню за дните, в които ще сте на диета

Закуска: мюсли с малко боровинки, мляко – прясно или кисело, кленов сироп
Обяд: салата със сьомга и една ябълка, броколи и няколко лъжици хумус
Следобедна закуска: плодове, кисело мляко
Вечеря: печено пилешко месо с малко картофи, брюкселско зеле, шоколадов мус

Естествено трябва да компенсирате с нещо глезотийките, и това са кардио тренировки – те тонизират тялото, горят калориите и влияят добре на храносмилането. Дори не можем да кажем, че това е диета, защото не гладувате, а просто се храните здравословно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване