Как Ани Салич отслабна с 10 кг

ани саличАни Салич отслабва с десет килограма, благодарение на диета с кленов сироп. Журналистката разбърквала десет лъжици кленов сироп в един литър преварена вода и към цялото това нещо добавяла и лимонов сок – десет лъжици. По желание можете да сложите и джинджифил, че дори и люто. Салич споделя, че сега спи много по – спокойно, а работата не и била никак досадна.

Ето го и нейното меню:

Две лъжици лимонов сок слагате в чаша вода средно по осем чаши дневно. За кленовия сироп важи същото.
Лют пипер – слацайте по три щипки в чаша.

Ако изберете диетата, с която Ани Салич отслабва със сигурност ще свалите нежеланите килограми – нейните резултати са очевидни. Тя е безвредна, а резултатите са трайни.

Ако се доверите на този хранителен режим ще се освободите от токсините, ще отслабнете, подобрява концентрацията, подпомага сърдечната дейност, много добър имуностимулатор е, пречиства бъбреците, елиминира неизползваемите насядания в мускулите, отразява се добре на косата, кожата и ноктите.

Съществуват няколко разновидности на диетата:

Пълна програма – За периода от десет дни се приема единствено тази напитка. За по – добри резултати можете да спазвате диетата две седмици. Начинаещите, които не са свикнали с такъв глад да следват програмата една седмица.

Заместване на хранене – Сместа от цялото това нещо трябва да се пие тридесет минути преди всяко ядене – по една чаша.
Едно от храненията за деня трябва да замените с две чаши от коктейла.

За да постигнете резултати не яжте сладко, консервирани храни, червено месо, мляко и млечни продукти, пържено, хляб и тестени изделия, кафе, алкохол.

Веднъж седмично – един ден от седмицата заменете храненията с тези напитки. Това се повтаря всяка седмица.
Генерална програма – това ще рече повтаряне на „пълната програма” няколко пъти в годината за пречистване, комбинирано с програмата „веднъж седмично”.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване