Тайните на отслабването

1. Хранете се по 5-6 пъти дневно. Честото хранене зарежда организма ви с енергия, която засилва храносмилането и ускорява усвояването на веществото. Повечето хранения забързват и метаболизма, така че тялото ви няма да трупа резерви в мастните депа. Честата консумация на храна спомага да отделянето на хормоните на щитовидната жлеза, които също ускоряват обмяната на веществата.

2. Яжте богата на протеини храна. Всяко ваше хранене трябва да включва протеинова храна – риба, пиле, яйца и др. Протеините също помагат за по- бързата работа на метаболизма.

3. Въглехидрати с нисък гликемичен индекс. Тези въглехидрати се разграждат по- бавно до захар и ни дават усещането на ситост за по- дълго време. По- малко се трупат под формата на мазнини.dieta46

4. Яжте плодове най- вече сутрин. Плодовете съдържат фруктоза, което е вид захар. Те са с малък гликемичен индекс, така че са полезни за тялото ни. Най- подходящото време за прием на фруктоза е сутрин.

5. Интензивни тренировки. При усилени тренировки се отделят хормони като растежния, епинефрин, норадреналин, които спомагат за стопяването на мазнините.

6. Кардио и аеробика сутрин преди закуска. По този начин ще намалявате мазнините в тялото си, а не енергията от другите вещества.

7. Пийте вода за бърз метаболизъм. Трябва да пиете поне 4 литра вода дневно. Доказано е, че 500 гр ускоряват метаболизма с 30%. За по- бързо изгаряне на мазнините, се препоръчва 500 гр вода преди сутрешното кардио и 500 гр преди интензивната тренировка.

8. Приемайте повече калций. Млечните продукти задължително трябва да присъстват в диетата ви. Освен че съдържат много други полезни вещества, от тях ще си набавяте естествен калций, който ще ви помогне за изгарянето на мазнините.

9. Пълноценен нощен сън. Спокойният сън през нощта стимулира производството на растежния хормон, който допринася в най- висока степен за горенето на мазнините.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване