Вкусотии, които ни помагат да отслабваме

Погрешно е да мислим, че за да топим мазнини и да отслабнем трябва да жертваме, това, което обичаме да ядем. Вярно е, че трябва да се лишим от някои неща, но има много вкусни неща, които ни помагат да се сдобием с хубава фигура.

sladko-dieta

Макар че не се трябва да се прекалява, захарта в храните е полезна. Ниско съдържание на глюкоза в кръвта може да провокира комбинация от глад и ярост.

СЛАДКО, КОЕТО ПАЗИ ФИГУРАТА ВИ

Ако искате да топите мазнини и да се храните здравословно, може да включите доза захар, която е в рамките на допустимото, когато искаме да отслабнем.

1. Черен шоколад. Помага за по- добрия синтез на мастни киселини, намалява храносмилането и усвояването на мазнините и въглехидратите. С други думи, подобрява метаболизма, дава ни усещане за ситост.

2. Плодове. Учените са доказали, че флавоноидите, които се съдържат в плодовете, могат да подобрят харченето на калориите, топенето на мазнините и усвояването на глюкозата от мускулите. Някои от плодовете, които съдържат флавоноиди, са: ябълка, круша, грозде и др.

grozde-otslabvane

3. Стевия. Листата от това растение са идеални за подсладяването на напитките ни. Получавате чудесен сладък вкус, който не ви носи никакви калории. Употребата на стевия е напълно безопасна и няма никакви странични ефекти. Може да се консумира и от хора с диабет, въпреки че не трябва да прекаляват.

4. Кисело мляко. Калцият, който се съдържа в него, показва на мастните клетки да изхвърлят по- малко кортизол, което прави отслабването по- лесно

5. Дъвка. Освен сладкия й вкус, дъвченето на дъвка 2- 3 пъти седмично предизвиква усещане за ситост, помага на метаболизма и топи до 1000 калории на месечно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване