Групи храни за отслабване

Трябва да отслабнете, а не знаете как. Струва ви се, че от всички храни се напълнява, но всъщност не е така. Има варианти, така че да отслабвате, без да спирате да се храните. Тайната е само да знаете кои са те. Човек с наднормено тегло или затлъстяване има чувството, че дори и от водата трупа килограми. Нищо не му помага да отслабне. Най- важното в диетите за отслабване е да знаете кои храни да изберете.

dieta-yo-yo-efekt

Плодове. Съдържат малко калории – средно 52 кал/100 грама, затова са много подходящи за ядене, когато огладнеем или сме нервни. Някои трябва да се ограничава като грозде и банан. Могат да се ядат, но в малки количества и 1-2 пъти седмично или на две седмици.

Зеленчуци. Също съдържат малко калории – средно 46 кал/100 грама. Най- добре е да ги консумирате сурови, за да се възползвате от ценните им вещества. Ограничете приема на царевицата и картофите.

Месо без тлъстини. Най- подходящи са риба, пилешко, пуешко и телешко.

salata-otslabvane

Обезмаслени млечни продукти. Обезмаслено кисело мляко – 36кал/ 100 грама. Обезмаслено прясно мляко – 45 кал/ 100 грама. Бяло обезмаслено сирене- 90 кал/100 грама.

Яйца. Много засищащо и полезно – 78кал/100 грама

Тези храни не само, че не добавят излишни килограми, но и ни позволяват да отслабваме по- лесно.

Диетата ви трябва да е подредена, да имате по няколко хранения дневно, които да спазвате винаги и в определения час.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване