Защо да включим соево мляко в диетата си

Соевото мляко е много популярно. Богато е на протеини, есенциални мастни киселини, витамини и минерали. Вместо да пиете краве мляко, пийте соево мляко, ако имате проблеми с високо кръвно, висок холестерол, други състояния, свързани със сърцето.

soevo-mlqko

Не само е полезно на важни вещества, но и помага за отслабване и може да се включи в диета. Заради високото съдържание на протеини, потиска по естествен начин апетита и подобрява работата на метаболизма.

Нека разгледаме как да включим соевото мляко в диетата си за отслабване.

СЪЗДАЙТЕ МУСКУЛ СЪС СОЕВОТО МЛЯКО

Соевото мляко като качества не отстъпва на животинското. Дори е сред най- богатите на протеини храни. Ако пиетеmlqko-ot-soya редовно соево мляко и тренирате, ще успеета да отслабнете и да имате силни мускули.

КАЛОРИИ И ВЪГЛЕХИДРАТИ В СОЕВОТО МЛЯКО

За разлика от животинското мляко, соевото съдържа по- малко калории. Чаша от него съдържа 80 калории, докато кравето, макар и нискомаслено, пак е с повече. Соевото мляко съдържа на половина по- малко лактоза в сравнение с кравето.

Лактозата е захарта в млякото. Като всяка захар, и от нея се напълнява.

СОЯТА НАМАЛЯВА МАЗНИНИТ В ТЯЛОТО

Мазнините в соята са полезни за здравето ни. Тя предпазва от трупане на мазнини по тялото. Вещество в соята, наречено фитостерол, блокира мазнините в тялото ни.

Соевото мляко съдържа много витамини, които помагат за топенето на мазнините – В12, рибофлавин.

За соевите продукти. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване