Как да свалим килограми за 5 дни

Паласките ви тежат и вече ви е омръзнало. Не харесвате тялото си, но мисълта да гладувате месеци наред ви ужасява. Не се притеснявайте, винаги има решение – можете да намалите приема на калории и да увеличите движението. Така можете да отслабнете за 5 дни.

otslabvane-sled-30

1 . Тренирайте. За да отслабнете, трябва да тренирате по 60 минути дневно, 5 пъти седмично. Ако искате да свалите килограми само за 5 дни, трябва да го правите и през петте. Ако искате по- добри резултати, изберете дейности, с които се горят повече калории като тичане или каране на колело.

2 . Закуска. Веднага щом станете от леглото, закусете. Така ускорявате метаболизма си и ще изгорите повече калории през деня. Хранете се здравословно. Добър вариант е да сготвите 3 белтъка. Те ви осигуряват достатъчно протеини, за да имате енергия за всичко.

3 . Пийте вода. Не само активира метаболизма, но и изхвърля токсините от тялото. Поддържа ви хидратирани и ви даваdieta-prolet енергия, за да можете да спортувате. Пийте поне по 8 чаши вода на ден.

4 . Избягвайте въглехидратите. Ако не се използват веднага от организма, се натрупват като мазнини. Колкото по- малко въглехидрати ядете, толкова по- малко мазниини ще трупате. Така че в тези пет дни, никакъв хляб, тестени изделия, бял ориз и пр.

5 . Намалете калориите. В основата на храненето през тези 5 дни са плодове, зеленчуци и месо. Половин килограм се равнява на 3, 500 калории. Ако приемате по 700 калории дневно, ще отслабнете с половин кг за 5 дни. Може да ви се вижда малко, но това е здравословна стратегия за отслабване. Резултатът обаче се запазва.

6 . Яжте плодове. Преди хранене изяждайте по една ябълка или банан. Богати са на фибри, които подобряват храносмилането и ни засищат.

7 . Дишане. Отделете 10 минути дневно, за да дишате дълбоко. Този навик ще ви помогне да отслабнете – колкото повече кислород влиза в тялото ви, толкова повече се отслабва. Освен това, дишането ни освобождава от стреса.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване