9 начина за топене на мазнини с малко усилие

Не обичате да пазите диети и да тренирате? Нека ви представим идеи, чрез които неусетно ще отслабнете. Дребни детайли, които могат да се окажат решаващи.

topene-maznini-saveti

Пийте зелен чай. Много подходяща напитка за хората, които искат да свалят килограми. Чаят съдържа катехини, които са естествени антиоксиданти, които помагат за ускоряването на метаболизма и за намаляване на телесната маса. Тази напитка сваля и лошия холестерол. Не е подходяща обаче при високо кръвно.

Медитация. Стресът причинява задържане на течности и натрупване на мазнини по талията и краката. Медитацията ни помага да борим стреса. Помага и за нормалното развитие на органите в тялото.

Яжте органична храна. Изследвания показват, че химическите пестициди, включително които се използват за отглеждане на храна, увеличават броя на мастните клетки. Затова, яжте „чиста“ храна.

Баня със студена вода. Когато се къпем със студена вода или хладка, горим повече калории и подобряване кръвообращението.

Овкусявайте с пикантни подправки. Като ядете чесън, люти чушки, лук се използва повече енергия за podpravkiхраносмилането на храната, поради което се увеличава сърдечната честота и се горят повече калории.

Смейте се повече. Смехът намалява стреса, кръвната захар. Всичко това се отразява и на фигурата ни.

Разходки и движение на работа. Седенето е сред най- големите врагове на красивата фигура. Препоръчително е на 15- 20 минути да ставаме и да се движим по 5 минути.

Пийте студена вода. Помага за горенето на калории, защото тялото извършва повече работа, докато я стопли до температурата на вътрешните органи. Освен това, пиенето на вода намалява позивите на стомаха.

Печете се на слънце. Хората с дефицит на витамин Д, имат бавен метаболизъм. 10 минути на ден на слънце са достатъчни, за да си набавим необходимата доза от него. Разбира се, зависи и от сезона.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване