Билкови комбинации за отслабване

Комбинирането на билки за отслабване е много добра идея. Като се съчетаят действията им, ефектът става по- голям, а резултатите – по- добри.

bilki-kilogrami

Билковите смеси могат много добре да се съчетаят с диета и спорт и така да постигнете желания резултат. Няма да е бързо, но ще е ефективно.

Ето някои добри комбинации между билки за отслабване:

Чай от дафинов лист и канела. Често използвана смес за отслабване. Има и диета на базата на този чай. Това са две доста известни подправки в кухнята, които много помагат за работата на храносмилателната система, също така са диуретици и пречистват от токсините.

За пречистване на черния дроб: болдо, хвощ, лайка, каркеха. Този чай ще накара черният ви дроб да подобриbilki-chaiove значително дейността си. Активира метаболизма, подобрява храносмилането.

За изхвърляне на излишни течности: Ако имате такъв проблем и това ви кара да напълнявате, да се чувствате подути, предлагаме ви добра диуретична рецепта. Трябват ви зелен чай, коса от царевица. Може да добавите и други билки с подобен ефект.

Чай за успокояване на нервите. Ако ядете от нерви, използвайте някои анксиолитици. Например, комбинацията от пасифлора, портокалови цветчета, маточина. Много подходящ чай, когато огладнеете зверски и диетата ви е в опасност. Вкусът е много приятен заради портокаловите цветчета.

При подготовката на рецептата не използвайте голямо количество от билките, нито прекалявайте с пиенето на чая. Някои от тях са силни диуретици, така че не е добре да пиете от тях в големи количества, защото ще започнете да изхвърляте и важни минерали.

Проверете дали избраните от вас билки нямат някакъв страничен ефект, който да се отрази на състоянието ви.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване